Co můžu sníst, tím se můžu namazat

Víc o BodyBellu...

 

Když se mě redaktorka Iveta Vařečková vyptávala, co mě v dětství bavilo, otevřela jsem si svá zatím skrytá místa. V textu se žádné dramatické odhalení nekoná. Já jen vím, že můj sen být módní návrhářkou usnul někdy v šestnácti a od té doby spí. Jsem ve stavu, kdy nic nezkouším, protože vím, že na "to" nejsem dost dobrá. Takové...

Loupání BodyBello EGG vypadá jako hračka... Jenže, když jsem to dělala poprvé, skořápky se mi zapíchaly pod nehty. Uf. Jak jsem na to nakonec vyzrála uvidíte na videu.

Nejen zvenku - každé s jiným nápisem, ale i zevnitř je každé BodyBello jiné. To uvnitř je VŽDY překvapení, ale to první si můžete vybrat:

ANEB proč můžete BodyBello bez obav zkonzumovat? Když něco dělám, dělám to pořádně. Tak jsem prostě jednou musela to BodyBello sníst, když to pořád hlásám...

Když potřebuji být invenční, nejde to. Když není poptávka po nápadech a ještě k tomu nemám čas, přicházejí nápady raz dva. A tak to bylo i s původně nechtěným BodyBellem EGG - levandulovým mýdlem ve vajíčku.

Tady je důkaz, že co můžu sníst, tím se můžu namazat. Suroviny na BodyBello se opravdu mohou konzumovat. Např. ve formě pralinek z kakaového másla. Tuhle rychlovku zvládnete udělat ještě na tyto vánoce. Za 15 minut je hotovo.